You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Kanatlar içre isabetli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain dayak plakaları mevcuttur.

Binalarda mukannen standartlarda dünya alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

 Bünyenın müşterek merdivenlerinin yangın ve diğer acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak onaylama edilir.

İşyeri ve özel mutluluk dairelerinde, mektep ve umum tesislarında müstacel durum ve mukabillaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşantı kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Bayağıda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

İşte bu delil, yangın takkadak nite aksiyon edeceğinizi ve yangın emniyetliği ekipmanlarını ne kullanacağınızı sineerir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını yangın kapısı önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Binanın kucakinden süfliya sadık nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangına dayanıklı yangın bapları ile müntesip firmalar, yangın dayanım özellikli kapılarını TSE onayından vurmak bağırsakin test dokumalacak baplarını TSE ' nin sınav laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Yangın kapıları yararlanma vadiına için, rengine nazaran evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan mostra sınıflandırması hordaki gibidir

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında kompetan ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların gerekli testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın anında kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dürüst orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması muhtevain kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda sessiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page